KÖPVILLKOR

BETALSÄTT

Betalning sker med Swish betalmedel och går genom PayEx Sverige AB.


LEVERANSVILLKOR

Leverans sker endast inom Sverige.

Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar från det att jag mottagit beställningen. Men eftersom Interiör Gotland inte är min huvudsyssla kan leveransavvikelser förekomma. Om leveransen inte kan ske inom 5 arbetsdagar får du information om det via mejl. Jag skickar alltid ett mejl när paketet är skickat. Jag ansvarar inte för att leveransen blir sen p.g.a. fraktbolaget.

Små paket skickas som brev och levereras direkt i din brevlåda och större leveranser fraktas med PostNord till ditt närmaste ombud för uthämtning. Du får en avisering via sms eller mejl när paketet finns att hämta ut. Det ligger hos ombudet i 10-14 dagar, om du inte hämtar ut det inom den tiden går paketet tillbaka till avsändningsadressen.

Om du inte hämtar ut ditt paket debiteras du en avgift på 399kr/kolli för hanteringskostnader som uppstår för mig.

Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

Fraktkostnaden är 69 kr inkl. moms.

Fraktfritt vid köp över 1199 kr.

Om en vara skadas under transporten ansvarar jag. Vid upptäckt skadad vara skicka omgående ett mejl till johanna@interiorgotland.se. Läs mer under REKLAMATIONER.

OBS! Det är viktigt att du inte skickar tillbaka några varor utan att ha meddelat mig via mejl och innan jag har bekräftat.

Om en vara returneras till mig är det du som kund som är ansvarig för godset. Paketera därför alltid varorna i originalförpackningen och med originalemballaget.

Returadress:
Interiör Gotland
När Alvare 447
623 48 STÅNGA


REKLAMATIONER

Om ditt paket har en synlig skada och innehållet är trasigt, skicka då ett mejl omgående till mig på johanna@interiorgotland.se. Det är viktigt att det görs redan samma dag, detta för att jag ska kunna kontakta fraktbolaget.

Om det inte finns en synlig skada på ditt paket men innehållet är trasigt, skicka då ett mejl till mig på johanna@interiorgotland.se. Det är bra om det görs så fort som möjligt men senast efter 7 dagar från det att du mottagit din försändelse, detta eftersom jag måste kontakta fraktbolaget.

När du kontaktar mig via e-post får du information om hur du ska returnera den trasiga varan. Varor som returneras mot postförskott löses ej ut.

Den skadade varan ersätts med ny vara (med undantag om varan är slutsåld) eller så sker återbetalning av varuvärdet och eventuell frakt. Vid returnering är det viktigt att du paketera godset väl och alltid i originalförpackning och med originalemballage (med undantag om emballaget är skadat från transporten).

Returadress:
Interiör Gotland
När Alvare 447
623 48 STÅNGA


ÅNGERRÄTT

Som kund hos mig ska du kunna känna dig trygg och därför följer jag dom lagar som finns. Enligt distansavtalslagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar, kontakta alltid mig via e-post på johanna@interiorgotland.se för instruktioner innan du återsänder varan.

OBS! Det är viktigt att du inte skickar tillbaka några varor utan att ha meddelat mig via e-post och innan jag har bekräftat.

Ångrar du ditt köp och vill returnera varan står du själv för returfrakten och du ska returnera varan omgående. Det krävs då att varan är oanvänd och i sin originalförpackning.

När jag mottagit och kontrollerat varan återsänder jag varuvärdet till ditt konto. Varor som returneras mot postförskott löses ej ut.

Om en vara returneras till mig är du som kund ansvarig för godset. Paketera därför alltid varorna i originalförpackningen och med originalemballaget (med undantag om emballaget är skadat från transporten).

Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

Returadress:
Interiör Gotland
När Alvare 447
623 48 STÅNGA


ÖVRIGT

För att handla hos mig måste du ha fyllt 18 år, annars behövs målsmans skriftliga godkännande.

När du har gjort din beställning får du inom kort en orderbekräftelse via e-post. Försäkra dig därför om att du har uppgett rätt e-postadress.

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i GDPR.

Alla bilder på webbsidan är mina egna eller mina leverantörers. Jag innehar därför rättigheterna för samtliga bilder.

Varorna kan se annorlunda ut i verkligheten än vad dem gör på bild, t.ex. när det gäller färger. Färger kan se olika ut beroende på i vilket ljus bilden är tagen och inställningen på din skärm.

Jag reserverar mig för eventuella felskrivelser vad gäller priser och produktbeskrivningar.

Om det är något som du inte tycker har fungerat med hanteringen är du välkommen att höra av dig till mig. Om du inte är nöjd med hur jag hanterar ditt ärende vänder du dig till konsumentvägledare eller Allmänna reklamationsnämnden.

För att minska påverkan på miljön återanvänds emballage så gott det går.


KONTAKT

E-post: johanna@interiorgotland.se
Tel: 0707-79 24 21

Org. nr: 940311-9242