OM INTERIÖR GOTLAND

Interiör Gotland är en webbshop med både trendig inredning och vintageprodukter. Jag som startat och driver detta är en 25-årig gotländska som för tillfället studerar i Malmö. För några år sedan började mitt intresse för inredning och efter det har det bara växt. Jag har en förkärlek till gamla rustika grejer med patina och gärna rost, samtidigt som jag gillar att plocka in lite av det moderna. Detta eftersom det är blandningen av det nya och det gamla som gör ett hem harmoniskt och personligt. Därför bestämde jag mig för att öppna en webbshop som har både trendig inredning och vintage. Lagret finns just nu på Gotland och alla varor skickas där ifrån.

De flesta produkter är från Olsson & Jensen, men jag har även ljus från VIO Ljusfabrik och den nyaste leverantören är en keramiker från Eke på sydöstra Gotland. Jag är så glad över att jag kan erbjuda vacker gotländsk keramik och jag hoppas att jag kommer att kunna ta in mer Gotlandstillverkade produkter inom kort.

Under sommaren 2018 hade jag möjligheten att öppna en liten gårdsbutik på mina föräldrars gård på sydöstra Gotland. Butiken var även öppen under sommaren 2019 och kommer att ha öppet julen 2019. Öppettider för julen finns snart på Interiör Gotlands sociala medier.

Jag hoppas att ni ska finna inspiration och såklart hitta massor av favoriter att klicka hem eller köpa direkt i gårdsbutiken. Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor eller funderingar.

Glöm inte att det sitter i detaljerna!

Hälsningar
Johanna Jakobsson


KONTAKT

E-post: johanna@interiorgotland.se
Tel: 0707-79 24 21

Org.nr: 940311-9242