OM INTERIÖR GOTLAND

Interiör Gotland är en webbshop med omsorgsfullt utvald inredning, både nytt och gammalt. Jag som startat och driver det här är en 26-årig gotländska som har många års intresse av just inredning. Jag har en förkärlek till gamla rustika grejer med patina och gärna rost, samtidigt som jag gillar att plocka in lite av det moderna. Det eftersom det är blandningen av det nya och det gamla som gör ett hem harmoniskt och personligt. Jag bestämde mig därför för att öppna en webbshop som har både trendig inredning, vintage och gotländskt hantverk. Lagret finns på Gotland och alla varor skickas där ifrån.

Det finns produkter från Olsson & Jensen, keramik från en keramiker i Eke på sydöstra Gotland, handplockad vintage samt gotländskt hantverk i form av trådslöjd som farmor Viola tillverkar. Jag är så glad över att kunna erbjuda vackert gotländskt hantverk och hoppas kunna ta in mer Gotlandstillverkade produkter inom kort.

Under sommaren 2018 hade jag möjligheten att öppna en liten gårdsbutik på mina föräldrars gård på sydöstra Gotland. Butiken var öppen under sommaren och julen 2019 samt sommaren 2020. Just nu har vi julöppet i butiken och ser framemot 2021.

Jag hoppas att ni ska finna inspiration och såklart hitta massor av favoriter att klicka hem eller köpa direkt i gårdsbutiken. Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor eller funderingar.

Glöm inte att det sitter i detaljerna!

Hälsningar
Johanna Jakobsson


KONTAKT

E-post: johanna@interiorgotland.se
Tel: 0707-79 24 21

Org.nr: 940311-9242